fbpx

Címkék

Termékek

Blog

Marie Claire Fashion Days

Street Style pályázat divatbemutató

Kálomista-Könczöl Alaxendrának, a Sandava Stúdió vezetőjének az ötlete volt, hogy mi, a Stúdió tervezői fogjunk össze, és pályázzunk a Marie Claire által meghirdetett Street Style Fashion pályázatra, méghozzá magyar tervezői darabokkal, hogy ezzel is népszerűsítsük és kiálljunk a magyar divat mellett, és megmutassuk, hogy a tervezői darabok elérhetőek, beilleszthetőek a mindennapi öltözékekbe, mégis kitűnnek a sok fast fashion szettek közül.

Egy Nagea, és egy Saint Aurora szettel pályáztunk, mindkettőhöz Mayamood táskákat képzeltünk, és felkértük Natit és Stellát, hogy álljanak nekünk modellt, és adják be a pályázatokat a saját nevükben.

Az alábbi szettet Szandival közösen álmodtuk meg, az ő fejében már korábban megszületett a ruha sziluettje, én pedig vittem az anyagmintáimat, és végül a meglévő anyagaim alapján döntöttünk a bordó-bézs színösszeállítás mellett. Szandi megmutatta a terveket, az aszimmetrikus felsőrész és a ruha futurisztikus, minimalista stílusa inspirálta a COLONY táskát, fedele aszimmetrikus, vonalai szögletesek, formái aktatáskát idéznek. Különlegességét az adja, hogy 4 különböző anyagból készült. Tulajdonképpen az egész szettet úgy képzeltük el, mint egy űrhajón dolgozó nő szettje 🙂

Fotó: Mihalik Stúdió
Modell: Pogoszov Natália
Ruha: NAGEA
Táska: Mayamood

Király Katalin, a Saint Aurora tervezője álmodta meg a következő street style szettet, asszimmetrikus kosztümje hagyományos vonalakat idéz, mégis modern és elrugaszkodott, szettjéhez az INFINITY övtáskámat választotta, mely kiemeli a kosztüm modernségét, különlegességét, sárga színe remek kontrasztot alkot a föld színekkel, a választott cipő pedig remekül keretbe foglalja az egész öltözetet.

Fotó: Veled Szép
Modell: Ludvig Eszter „Stella”
Ruha: Saint Aurora
Táska: Mayamood

Több százan pályáztak, így rendkívül nagy öröm és meglepetés volt, mikor kiderült, hogy mindkét szett bejutott a legjobb 25 pályázó közé, ami azt is jelentette, hogy november 23-án a neves Marie Claire Fashion Days keretében a lányok végigvonulhattak a kifutón a teljes szettben. Természetesen mi is ott voltunk, tervezők, és drukkoltunk nekik!!!

Stella a Marie Claire divatbemutatóján

Nati a Marie Claire divatbemutatóján

Persze mi is fotózkodtunk:)

  1. kép balról jobbra: Én, Nati, Szandi
  2. kép balról jobbra: Én, Stella, Kata
  3. kép balról jobbra: Szandi, Kata, Én

 

HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ