fbpx

Címkék

Termékek

Blog

Stúdió újranyitás

Moment of Harmony – Design Studio & Art Gallery megnyitó

Fotó: Dóka Attila

A Sandava Design Studio 2020 januárjától kibővült, és azóta Moment of Harmony – Design Studio & Art Gallery néven működik Klajkó Szandra és Veréb Tamás előadóművészek vezetésével.

Ennek alkalmából 2020. január 11-én került megrendezésre a stúdió nagyszabású újranyitója. A stúdió új tulajdonosai a korábbi vezetőtől, Klajkó Szanditól hivatalosan is átvették a bemutatótermet, majd megköszönték lelkiismeretes munkáját. Szandi Barcelonában fog üzletet nyitni márkájának, a NAGEA-nak, és más tervezők munkáit is szerepeltetni fogja kint, köztük az én táskáimat is. Tehát Szandival a kapcsolat és együttműködés nem szakad meg, de azért nagyon sajnálom, hogy itt hagy minket, hiányozni fognak az ötletelgetések, beszélgetések.

a stúdió hivatalos átadása


Fotó: Morvai Tamás

Az eseményen a stúdió összes tervezője megjelent, sőt mindannyian beszéltünk is a márkánkról, hitvallásunkról.

épp a mayamoodról beszélek…

Fotó: Morvai Tamás

és ennyien hallgattak


Fotó: Morvai Tamás

A megnyitón izgalmas előadások is voltak, és nagyon sokan eljöttek. A hivatalos beszédek után lehetett beszélgetni a tervezőkkel, a résztvevők megnézhették a munkáikat, hozzám is sokan odajöttek, sok pozitív visszajelzést kaptam. És a végén még egy csoportkép is készült a tervezőkkel.

részlet a polcomról

csoportkép a tervezőkkel


Fotó: Morvai Tamás

SZÓLJ HOZZÁ